Hodnocení obchodu

4,9 258 hodnocení
Přidat hodnocení
5
253x
4
0x
3
2x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
IG Avatar autora Ivana Grobelna | 27.9.2022
Doporučuji , obchod proběhl naprosto v pořádku . Skvělá komunikace , pán velmi ochotný .. ????
MC Avatar autora Monika Czyzova | 25.8.2022
Super obchod a nejvíc příjemnej a ochotnej pan . Recenze nepíšu ale tady jsem musela. S čistým svědomím obchod doporučuji.
JR Avatar autora Jindra Růžička | 24.8.2022
Super obchod! Parádní apple watch 7 za skvělou cenu! ????
JK Avatar autora Jakub Křiva | 22.8.2022
Skvělý přístup! Pán ochotně poradil, sdělil zkušenosti + vyřídil objednávku i v neděli. Paráda, můžu jen doporučit.
J Avatar autora Josef K | 28.7.2022
Profesionální přístup - hodnotím na 1*. Koupil jsem iphone 12 mini 128gb . Doporučuji a ještě jednou děkuji.
KN Avatar autora Kateřina Novotná | 13.7.2022
Naprostý luxus, co se týká ochoty, obchodu i samotného zbozi. Pan majitel je člověk na svém místě a nic není nikdy problém. Vždy ochotný, usměvavý, poradi, zodpoví a nakonec i přiveze až k Vám do práce, či domu. Pet hvězdiček jako hodnocení nestačí, za mě 100 hvězd a 100% servis. Děkuji moc, ze jste ????????
Avatar autora Filip Češek | 22.6.2022
Nákup jsem uskutečnil zhruba před měsícem a jsem maximálně spokojen, jak s telefonem, tak s obchodem. Pan majitel mi telefon přivezl přímo ke mně domů hned druhý den, a ještě k tomu v sobotu :D to jsem nezažil. Rok záruka, origo nabíječka a kryt, všechno gratis. No paráda. Kamarádům doporučuju.
L Avatar autora Lukáš | 18.6.2022
Dakujem za uzasny mobil IPHONE 13 PRO 512GB graphite za uzasnu cenu. Uz niekolka objednavka a vzdy luxusny tovar. Urcite pokracujeme dalej :)
PD Avatar autora Petr Domansky | 12.5.2022
Super obchod. Telefon ve stavu noveho. K tomu jeste nabijeci original 20w adapter jako darek. Na 100% doporucuji!
VP Avatar autora Vojtěch Pařil | 9.5.2022
Super cena, navíc jsem dostal sklo a obal. Super jednání. Doporucuji.
MH Avatar autora Miroslav Hrdina | 26.4.2022
Ráno jsem napsal a za do dvou hodin jsem měl Apple Watch u sebe. Super komunikace a hlavně všechno rychle vyřízeno.
I Avatar autora IG | 24.4.2022
ZASE BEZKONKURENČNÍ RYCHLÝ NÁKUP!!! Pan Jakub vše lidsky vysvětlí a vždy pořadí nějakou vychytávku a k tomu všemu ještě přibalí dáreček. Jde vidět kdo svou práci dělá rád a srdcem.Nenakupuji zde poprvé a určitě ani naposled!!! VÍCE TAKOVÝCH SKVĚLÝCH ESHOPU!!!
JJ Avatar autora Jakub Janda | 22.4.2022
V tomto eshopu jsem již nakupoval několikrát a vždy jsem byl nadmíru spokojen, komunikace, přístup, rychlost a pokaždé něco navíc jako dárek stálému zákazníkovi
LK Avatar autora Luděk Klapil | 1.4.2022
100% férový a solidní obchod, předtím užitečná a věcná telefonická konzultace ohledně použití Apple Watch cellular
PM Avatar autora Petr Mašek | 14.3.2022
Velmi vstřícné a příjemné jednání, produkt jako nový. Doporučuji
PJ Avatar autora Petr Jůda | 14.3.2022
Rychlé dodání a kvalita odpovídající popisu, každopádně jednu výtku bych měl (ale i tak dávám 5 hvězdiček). Telefon nebyl při dodání v továrním režimu, tudíž zde byla k dispozici testovací data, nebo data předchozího majitele. Asi by udělalo lepší efekt, kdyby skutečně telefon v továrním nastavení byl a člověk toto nemusel řešit a jen si vše nastavil podle svého. Každopádně i tak děkuji.
JJ Avatar autora Jaroslav Jakub (Administrátor) 14.3.2022
Dobrý den.Děkuji za recenzi.K těm datům.Samozřejmě mohu zasílat iphony v továrním nastavení,tedy na výběru jazyků.Iphony posílám ne s daty předešlých zákazníků,icloud účet je vždy smazán,to je tzv čistá instalace,kdy zákazník může hned ověřit typ iphonu,obsah paměti,nebo kondici baterie.Následně se buď přihlási svým icloud účtem,nebo jej smaže do továrního nastavení a provede obnovu ze zálohy.Takhle si to přeje většina zákazníků hlavně při osobním odběru.
PD Avatar autora Pham Thanh Dat | 10.3.2022
všechno je perfektní
J Avatar autora Jiří | 7.3.2022
Opravdu skvělý přístup k zákazníku. Rychlé dodání, zboží jako nové. Určitě znovu využiju. Mohu jen doporučit.
Avatar autora Kamila Žičařová | 4.3.2022
Za mne velká spokojenost, osobní předání, mobil jako nový , s veškerým příslušenstvím, krytem a sklem zdarma, roční záruka, velmi rychlá odezva, super jednání, vřele obchod doporučuji ????????
LK Avatar autora Linda Kuberová | 3.3.2022
Dobrá komunikace, rychlé dodání. Zrovna jsem převzala od dopravce objednávku iPhone 13 mini , telefon je ve stavu nového a navíc veškeré příslušenství zdarma, včetně adaptéru nabíjení. Obchod pana Jakuba mohu na 100% všem doporučit. Kdyby šlo dát hodnocení 10 tak neváhám.

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 258